Пълнолуние в Дева: Време е за нов живот

Отстранете всичко ненужно и вредно - навици, отношения, вещи

Астро
12:30 - 08 Март 2023
33468
Пълнолуние в Дева: Време е за нов живот

Време е за преустройство и въвеждане на нов ред и режим на живот, изключващ всичко ненужно и вредно за нас - навици, отношения, вещи.

Пълнолунието ще изправи в ожесточен двубой Слънцето в Риби срещу Луната в Дева. Енергията ще бъде в своя пик и за да стане още по-нажежено в предизвикателна тао квадратура ще се включат Марс и Нептун.

Очакват ни напрегнати дни, в които емоционалния баланс, реда и структурата трябва да надделеят пред агресията и хаоса.

Зодия Дева се свързва освен с това, че обичат чистотата и реда във всичко около себе си, но и с педантичното си отношение към храната, здравето, режимите на хранене. Слабото място на Девата са именно червата и храносмилателната система, затова те превантивно се стараят към максимално здравословен начин на живот.

Периода на пълна Луна изисква прочистване на тялото от натрупаните токсини, затова помислете за дни на детокс или 24 часово гладолечение.

По възможност избягвайте оперативни намеси особено в областта на ходилата, лимфите, храносмилателната система. Подвластни са психиката и емоционалната стабилност. Риска от инфекции, вируси и стомашно-чревни разстройства е доста голям. Избягвайте употребата на алкохол, лекарства с успокояващ ефект, както и други психотропни вещества.

Най-силно енергията на това Пълнолуние ще усетят хората със силни позиции в знаците от подвижния кръст - Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.