Пълнолуние в Рак - стрес за 4 зодии

Денят е подходящ за изчистване на организма от токсините чрез „лунната диета“

Нещо за четене
18:11 - 06 Януари 2023
8557
Пълнолуние в Рак - стрес за 4 зодии

Тази година стартираме на 7 януари в 01:08 часа с Пълнолуние на 16 градуса в знака Рак – знак, свързан със семейството, домът и традициите, а мунданната астрология - с вътрешно политическите и социални въпроси, националната сигурност, пазарът на недвижимите имоти, селското стопанство и водните ресурси.

През следващите две седмици е време някои въпроси и действия по тези теми да бъдат извършени и финализирани. Луната основно има връзка с нашите емоции, така че това Пълнолуние в Рак ще се отрази доста силно в емоционален аспект на някои хора.

Денят е подходящ за изчистване на организма от токсините чрез „лунната диета“.

В рамките на 24 часа от днес или от утре сутринта се приемат само вода, билкови чайове, прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове без сол или подсладители минимум 2,5 – 3,0 л. Ако имате заболяване, консултирайте се с лекар – специалист. Между 6 и 8 януари не са благоприятни оперативните интервенции, поради повишената опасност от кръвоизливи и усложнения. Още повече, че и Меркурий като планетен управител на знак Дева (здравето) е ретрограден до 19 януари. Това не важи за спешните и животоспасяващи операции, но е наложително повишено внимание от хирурзите по време на работа за грешки.

В личен план влиянието на Пълнолунието ще се отрази силно върху емоциите и преживяванията, и по-стресово на родените между 6 и 10 юли, между 5 и 9 януари, между 7 и 11 октомври, между 4 и 8 април. В коя житейска сфера точно ще се отрази, зависи изцяло от позицията на това Пълнолуние в рождения хороскоп на всеки човек. Бъдете по-сдържани емоционално и разумни в действията си.

Периодът до 21 януари не е благоприятен за вас за рисковани действия, нови начинания и взаимоотношения връзки, покупка на имущество или техника за бита / офиса, както и на автомобил –

Меркурий е ретрограден и в много близък съвпад със Слънцето („изгорен“ Меркурий). Повишена е опасността от измами с документи, проблеми с имущество, транспортни инциденти или проблеми или с автомобила, хранителни или от друго естество интоксикации, наводнение / проблем с водоснабдяването, други грижи в дома, конфликти в семейството или с други роднини / колеги, усещане за нестабилност и т.н.

Комуникациите в този период ще са силно затруднени и объркани. Нужен е баланс във всичко. Особено внимателни трябва да бъдат работещите в строителството и транспорта, с документи и информация.

Пълнолунието ще има много по-положително влияние в личен план през следващите две седмици за родените от втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. И отново, сферата на влияние зависи от това в кой от рождените домове попадат Луната в Рак, Слънцето и Меркурий в Козирог.

Пълнолунията влияят двупосочно върху тези домове, но най-силно върху дома, в който попада Луната и домът, който управлява (домът в знак Рак). Най-общо казано при Телците са възможни разрешаване на договорни отношения, взаимоотношения с брат / сестра, съседи или други роднини.

Девите могат да разчитат на ценна подкрепа от приятел или влиятелна личност, да преразгледат своите бъдещи цели и приятелския си кръг.

Скорпионите ще ги вълнуват тяхното духовно развитие, далечните страни и пътешествията, образованието, разрешаването на юридически въпроси или взаимоотношения със задгранични партньори.

За Риби приоритет ще са любовните взаимоотношения, децата, изкуството, забавленията и тяхното бъдещо развитие. И все пак, не забравяйте че Меркурий е ретрограден до 19 януари. Не подписвайте нови договори, а само преподписвайте такива с изтичащ срок, ревизирайте, коригирайте, реорганизирайте, ремонтирайте, поправете стари грешки и влошени взаимоотношения.

Положителната страна на това Пълнолуние е хармоничният му аспект с Уран в Телец и с Нептун в Риби, което дава възможност за нови технологични разработки и научни открития, корекции по минали решения и положително развитие на финансови, енергийни и социални въпроси;

разрешаване на наболели въпроси свързани с доставките на лекарства, с водните басейни, националната ни сигурност (разузнаването) и вътрешна политика, земеделието, емигрантите и други.

В негативен план Пълнолунието в Рак може да се отрази неблагоприятно върху комуникациите и международните политически отношения – трудно ще постига се разбиране и съгласие.

Възможни са инциденти с плавателни съдове, замърсяване на води, наводнения в някои региони, а в други проблем с водоснабдяването, През втората половина на януари и в началото на февруари може да се очакват и сериозни финансови трусове и загуби / фалити на фирми, влошаване на дипломатически отношения („нищо ново под слънцето“).

Марги Паскалева