Памела Андерсън опитала да убие бавачка, която я насилвала сексуално

Признанието е част от новия документален филм на Нетфликс за живота на секссимвола на 90-те години

Новини
14:30 - 25 Януари 2023
7190
Памела Андерсън опитала да убие бавачка, която я насилвала сексуално

Памела Андерсън признава, че е опитала да убие бавачката си, защото тя я е насилвала сексуално и я е тормозила, когато Памела била едва на 8 г.

Актрисата и модел разкрива, че искала да я убие и опитала да я прободе в сърцето с химикал във формата на коледно бастунче. Тези разкрития бяха направени в нов документален филм за нея по Netflix.

55-годишната звезда говори открито за детството си в новия документален филм и казва, че е била малтретирана сексуално от бавачката си, когато е била на 8 г. Андерсън описва периода, в който бавачката се е грижила за нея, като "3-4 години от ада".

Интересното е, че въпросната бавачка загива в автомобилна катастрофа и Памела смятала, че тя е виновна, тъй като си е пожелала бавачката да умре.

„Имах бавачка и моите родители смятаха, че тя е страхотна бавачка, защото постоянно носеше подаръци. Но тя ме насилваше. Бяха 3 или 4 години на тормоз. Тя винаги ми казваше да не казвам на родителите си. Опитах да защитя брат ми от нея...

Опитах да я убия и опитах да я пробода в сърцето с химикал във формата на коледно бастунче;

и после ѝ казах, че искам тя да умре и тя умря в автомобилна катастрофа на следващия ден. Така че, аз си помислих, че съм я убила с моето магическо съзнание и не можех да кажа на никого. И бях сигурна, че аз съм го направила, исках я мъртва и тя умря“, разказва Памела.

Премиерата на документалната лента е на 31 януари.