Панайот Панайотов: Често виждам НЛО !

Много често странни светлинки прехвърчат в небето край Царичина, призна "Момчето което говори с морето"

През ключалката
13:15 - 12 Юли 2019
5649
Панайот Панайотов: Често виждам НЛО!

Панайот Панайотов разкри, че често през нощта вижда множество свтлинки в тъмнината, които според него със сигурност са някакви неидентифицирани обекти. Певецът вече е свикнал с тяхното присъствие и отдавна не се впечатлява така, но не отрича съществуването им, пише lifeonline.bg.

68-годишният изпълнител обитава къща с двор в община Костинброд, в малко село близо до Царичине, където релаксира след уморителните ангажименти и участия.

Естрадната звезда отрече единствено писанията на някои журналисти, че НЛО е кацало в двора му.

"Това са измислици на журналистите, но не им се сърдя, защото ние сме колеги, аз завися от техните статии, оценки и т.н.", мъдро подчертава айтозлията.

През 90-те Царичина нашумява с разкопки, извършени в търсене на съкровище с извънземен произход. Група, начело с Димитър Сираков, успяват да убедят началника на генералния щаб на българската армия Радню Минчев да започне търсене. Впоследствие се оказва, че това е мистификация. 

За две години военните изкопават спираловиден тунел с дължина 165 метра и денивелация 70 метра, който към днешна дата е заринат и всъщност дупка сега няма.

Певецът твърди, че когато стъпи върху мястото на изкопания ров, започва да усеща изтръпване на тялото си, подобно на иглички и смята, че там наистина има някаква енергия.

По повод един от най-големите му хитове "Момчето което говори с морето", Панайотов коментира, че сега бетонът по Черноморието не му харесва и смята, че ще става и по-зле.