Панталоните на Катрин Хепбърн - хит тази пролет

Мода
19:48 - 18 Януари 2021
22143
Панталоните на Катрин Хепбърн - хит тази пролет

Макар че януари все още не е свършил, вече поглеждаме към пролетта с трепетно очакване на повече слънце и по-топли дни. Това е времето, в което палтата отстъпват място на саката и якетата, а ботушите- на красивите пролетни обувки на ток или кецовете.

Какви обаче ще са тенденциите пролет-лято 2021 г.? Както всеки сезон, и идният ще се откроява с малко по-различна мода. Няколко са интересните тенденции, за които модните гиганти Шанел, Версаче, Луи Вютон и Прада са си стиснали ръцете.

Първата тенденция е в носенето на панталон тип Хепбърн. Те са женствени и са вдъхновени от панталоните, които е носела актрисата Катрин Хепбърн. На мода идват късите поли. Мотото това лято ще е- колкото по-късо, толкова по-добре! В същото време супер модерни ще са и дългите рокли от тюл.

Безспорният фаворит в модата през пролетта и лятото ще е розовият цвят при дрехите и кораловите нюанси при червилата. Носенето на сандали с тънки чорапи остава хит, марак че налагането му в обществото е доста трудно.

Дрехите с морски десени и щампи също ще са много модерни. Както и традиционната червена рокля.

Няма да сбъркате, ако през пролетта извадите жилетка от гардероба на баба си. За втора поредна година този тип жилетки стил 60-те ще са модерни. Освен по-нестандартни, те са и много удобни.