ПАОК плаши Левски с 33 паса, задържа нападател за мачовете в Европа

Спорт
11:58 - 04 Юли 2022
1986
ПАОК плаши Левски с 33 паса, задържа нападател за мачовете в Европа

Гръцкият съперник на Левски ПАОК загуби от Грьонинген с 1:2 в контролна среща играна през уикенда в Нидерландия. „Черно-белите“ обаче публикуваха видео от гола, който отбелязаха във вратата на съперника.

Той се получи, след като гръцките футболисти направиха цели 33 паса помежду си, а в атаката участваха абсолютно всички футболисти, включително и вратаря.

Следващата проверка на тима е срещу АЗ Алкмар на 6 юли.

Шотландският гранд Рейнджърс има огромно желание да се подсили с хърватския нападател на ПАОК Антонио Чолак, но според медиите на Острова трансферът може да се проточи.

Гръцкият тим иска да използва Чолак в мачовете в Европа и едва към края на трансферния прозорец да извърши продажбата му, ако се налага. ПАОК играе срещу Левски във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Рейнджърс предлага оферта от 2 млн. Паунда плюс бонуси за 28-годишния нападател, който през последната година игра под наем в Малмьо. Именно с този клуб Чолак се изправи срещу Лудогорец и после влезе в групите на Шампионската лига.

Интерес към Чолак има от няколко други клуба, но Рейнджър се основен конкурент за подписа му. През изминалия шампионат той вкара 14 гола в 28 мача за шведите.

В момента обаче треньорът на ПАОК иска използва Чолак заедно с Нелсън Оливейра в атаката на отбора, като заяви, че отборът му „не е достатъчно широк“, за да мисли за трансфер на играча.

ПАОК обаче е близо до споразумение с крилото на Фортуна Дюселдорф за Хален Нарей, който се смята за заместник на Чолак.