ПАОК с капитана си срещу Левски

Спорт
17:12 - 26 Юли 2022
2685
ПАОК с капитана си срещу Левски

Андре Виейриня тренира пълноценно със съотборниците си в ПАОК преди реванша от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Левски, съобщава клубният уебсайт.

Капитанът на солунския тим лекуваше контузия в последните две седмици, но бе в групата на ПАОК за мача на "Георги Аспарухов", който гърците загубиха с 0:2. Първоначално португалецът попадна в титулярния състав и трябваше да играе на нетипичната за него позиция десен бек срещу най-силното оръжие на Левски - Уелтън, но бе изваден в последния момент от стартовите 11. Той бе заменен от Хоан Састре, който не се представи на ниво.

Според информацията в сайта на ПАОК, Виейриня "ще бъде на разположение на Ръзван Луческу" за реванша. Той е насрочен за четвъртък от 20:30 на "Тумба" в Солун.

Централният защитник Янис Михаилидис, който има 62 мача за ПАОК, пък започна отново бегови упражнения след контузията си в коляното, добавят от клуба. На "Герена" като титуляр излезе Янис Каргас, допуснал грубата грешка за гола на Уелтън в 40-ата секунда.

Нападателят Нелсон Оливейра и халфът Омар Ел Кандури пък продължават да се подготвят под индивидуален режим.