ПАПАРАК: Вальо Танев отказва блага ракия на стар другар

Пословично пестеливият актьор не се подаде на молбите на авера си за следобедно матине

Нещо за четене
17:00 - 22 Август 2019
3737
ПАПАРАК: Вальо Танев отказва блага ракия на стар другар

Известният филмов и театрален актьор Валентин Танев беше изловен от бдителен репортер на Lupa.bg в несвойствено за гилдията положение в центъра на София. Звездата от "Хъшове" се засече със стар авер на улицата, но категорично отказа поканата на другаря си да седнат в близкото заведение "на по блага ракия".

Танев се оправда със спешен ангажимент, но въпреки това си полафи поне 20-ина минути със своята дружка. Той обаче не поддаде на молбите за пийване, макар аверът му да се опитваше да го избута към една от масите.

Абе не ми се пие, бе, бързам...

Вальо съвсем не е въздържател, макар че за човек, който дълги години е делил гримьорна с емблеми на чашката като Чочо Попйорданов и Георги Кадурин, минава за сравнително умерен ползвател на високоградусови напитки. Бившият боксьор обаче е прочут пестеливец и отказът му по-скоро се дължи на нежеланието да прави непредвидени разходи.

61-годишният актьор изглежда в отлична форма за възрастта си и никак не е трудно да се повярва, че в мътилката на 90-те е заработвал като мъжки стриптийзьор, за да попълва семейния си бюджет.