Папи Ханс: Страх ме е!

Изповеди
11:23 - 04 Февруари 2020
4429
Папи Ханс: Страх ме е!

Папи Ханс разказва за загубата, изневярата и любовта, която може да бъде опустошителен ураган.

„Аз съм разпокъсан между всичките неща, които правя. Много ми е трудно да свикна с идеята да споделям живота си с някой друг. Ако човек се мисли за пример, това е някаква суета, много хора виждат това, което правиш, и след това го повтарят”, призна изпълнителят.

Разказа, че винаги е бил повече Папи, отколкото Константин. Когато чуел истинското си име настръхвал.

„Аз не съм сериозният поет, който се събужда сутрин и започва да свири на арфа. Много съм несигурен и много срамежлив. Хората не знаят много за мен” – споделя той.

През май месец миналата година Константин Трендафилов губи баща си. „Аз го открих за себе си на по-късен етап от живота ми. Това беше, когато започнах да пиша. Имахме обща тема и тогава станахме много близки. Доставяше ми огромно удоволствие да си говорим и да попивам от него” – разказва Папи.

Писателят-певец не крие и какви са страховете му:

„Преди баща ми да почине, аз винаги съм вярвал, че няма какво да ми се случи. Сега почти всяка вечер заспивам с идеята, че и аз съм болен. Трудно ми е да вярвам в съдбата. Много искам да вярвам в нещо по-голямо от човека”.

Изпълнителят е откровен какво е за него любовта и казва: „За мен любовта се изразява изцяло в приятелство. Романтичната й нотка не присъства при мен от доста време“.

„Страх ме е, че колкото повече успявам, толкова повече хора губя. Имам чувството, че трябва да питам някои хора, защо не ме обичат вече” – казва още Константин Трендафилов.