Папи Ханс зарязан заради ревността си

Сара Драгулева си тръгна от Константин преди месеци, той изпадна в тежка депресия

Нещо за четене
12:28 - 01 Юни 2023
8365
Папи Ханс зарязан заради ревността си

Папи Ханс призна, че е в дупка и е изпаднал в тежка депресия, защото преминава през един от най-трудните периоди в живота си. Той издаде две от общо три песни, за които твърди, че ще са като трилогия и ще олицетворяват този ужасен за него период. Константин Трендафилов упорито крие какво го измъчва, но „Уикенд” пише, че писателят ближе рани, защото е бил зарязан от приятелката си Сара Драгулева. Певецът ревнувал моделката от всичко и всички, като красавицата не издържала фанатичната му ревност и го напуснала.

Раздялата се случила преди няколко месеца, но и двамата се стремят да я запазят в тайна. Бившите влюбени гълъбчета вече не се следват в социалните мрежи, показа проверка на вестника ни. Сара е изтрила всички снимки с бившия си, но той е запазил кадрите с нея, което още веднъж показва, че тъгува за нея.

В парчето „117” Папи Ханс признава, че се измъчва от мнителност към любимата си.

„Понякога ревнувам от морето,

че вместо мен докосва ти лицето.

Понякога ревнувам от земята,

че вместо мен целува ти краката.”,

пее Константин Трендафилов, който осъзнава вината си за раздялата. Разлъката явно е станала преди около 4 месеца.

„Отнема ми много кураж да споделя какво се случва в мен, дори отгоре-отгоре, а ми е толкова лесно да го направя чрез музиката. Този проект е като албум, ама само с три песни. Но това са най-ценните песни, които съм писал. Реших да превърна всичко, което минава през болната ми глава, в нещо хубаво. В песни за три проблема, от които научих три урока“, споделя певецът.

Той гостува в Би Ти Ви, където разказа за новите си парчета и „терапията”, но не пожела да обели и дума за Сара. Водещата Мария Цънцарова на три пъти се опита да го подхлъзне да говори за връзката си, но без успех. „Добри опити, но не искам да коментирам личния си живот”, сряза я певецът и така въпросите на Цънцарова увиснаха във въздуха. Това подразни зрителите, които се ядосаха, че е отишъл, а се прави на интересен и не иска да говори за вдъхновението си за парчетата.