Паралия! Певецът Живко Добрев с часовник за половин милион

Става въпрос за швейцарската лукзосна марка Ричард Мил, която не всеки може да притежава

Нещо за четене
13:19 - 10 Март 2023
4916
Паралия! Певецът Живко Добрев с часовник за половин милион

Часовник за близо половин милион лева краси китката на певеца Живко Добрев. И въпреки, че Живко се опитва да го скрие под якето си, както се вижда на снимката, наблюдателни фенове  успяха да забележат уникалното бижу. Става въпрос за швейцарската луксозна марка Ричард Мил, която не всеки може да притежава.

Отдавна известен факт е, че Добрев е почитател на скъпите марки, екзотичните пътувания и охолния начин на живот. Младокът, който се завърна обратно на музикалната сцена, не жали пари, за да си угажда по всякакъв начин.

„Имам пари – угаждам си“ – било мотото на Добрев, споделят запознати.

Именно разточителният начин на живот спечелило на певеца и много завистници, които се чудели как и откъде певецът вади толкова кешовица. Други пък били на мнение, че Добрев не е просто галеник на съдбата, а мастит чуждестранен бизнесмен го глези като принцеса.

„Няма никакъв богат спонсор. Истината е, че нещата, които притежавам, съм си купил сам и не съм се нуждаел от някого, за да ми ги взема“ – споделя наскоро Живко в интервю.

Дали е така обаче, може само да гадаем. А на нас ни остава да си пожелаем да имаме поне малка част от луксозния начин на живот на Живко Добрев.