Парче от тумора в мозъка все още тормози Сашка Васева

Фолкзвездата от 90-те преоткри мъжа си покрай здравословните си проблеми

Нещо за четене
16:43 - 19 Януари 2023
3928
Парче от тумора в мозъка все още тормози Сашка Васева

Докато се бори с рака, който отнема зрението й, Сашка Васева преоткрива брака си и семейните ценности. Двамата с мъжа й Христо Бакърджиев през годините са имали и проблеми в отношенията си, но сега са още по-свързани.

"Мъжът ми е моят герой. Той ме спаси и направи възможно да съм жива. Ако го нямаше, нямаше да ме има и мен днес... Той е моята крепост. Сега е неотклонно до мен, а аз не мога без него", споделя звездата от 90-те години на миналия век в интервю за Би Ти Ви.

Към момента състоянието й е стабилно, но има остатък около 1 см от тумора. "Бил е много голям и положението е било много фатално. Отрязан е, но остана едно малко парче. Докторите се надяват до 2 години да се възвърне зрението ми.", сподели Сашка. В момента певицата вижда "като в мъгла". Различава тъмно и светло, но признава, че й е много трудно.

Като вярващ човек, Сашка Васева приема състоянието си като изпитание, което ще я преобрази напълно. "Имам дар от Бога да пея. Ще пея, но може би трябва песните да са насочени към прослава на Бога. Бог ме спаси и ми даде втори шанс да живея", казва тя.