Пари при пари отиват: Дарина Павлова търси жена-милионерка за сина си

Мадам Мулти прогони снахи-беднячки, иска добра партия за 27-годишния Илия-Калоян

Нещо за четене
21:46 - 05 Септември 2024
3953
Пари при пари отиват: Дарина Павлова търси жена-милионерка за сина си

След като само преди два месеца омъжи дъщеря си, вдовицата на убития Илия Павлов - Дарина, се зае да открие добра партия и за сина си. Тя сподели в социалните си мрежи снимка със снажния младеж по случай световния ден на мъжката рожба, като според нейни приятелки целта е била да покаже колко е красив наследникът на Илия и колко добра партия ще бъде.

Повече от ясно е, че Дарина не иска какво да е момиче. Тя успя да омъжи щерка си за наследник на милиардерска фамилия и иска същото и за сина си. Това е и причината вече няколко беднячки, с които момчето се занимаваше през годините, да бъдат натирени. Оправната Дарина се надява, че 27-годишният й син ще си вземе поне мултимилионерка, тъй като, както е известно, "пари при пари отиват".

Синът на Дарина Павлова - Илия-Калоян Павлов, носи името на своя баща и е наследник на богатото бизнес наследство на семейството си. Роден през 1997 г., Илия-Калоян израства между България, Италия и Съединените щати, където получава образование и се подготвя за бъдещите си предизвикателства. Младият Павлов следва стъпките на своите родители, като също проявява интерес към бизнеса и културата. Завършва престижни учебни заведения и вече е част от няколко бизнес начинания, свързани със семейството. Освен това той е известен с активното си участие в благотворителни проекти и инициативи както в България, така и в чужбина.

Илия-Калоян вече има няколко публични връзки и раздели зад гърба си, всичките с модели, повечето от които синеоки блондинки. Проблемът е, че момичетата, макар и много красиви, нямат капитал зад гърба си. А мама Дарина е категорична - снаха-беднячка няма място във фамилията! Амбициозната Павлова иска Илия-калоян да улегне и да вземе сериозна жена до себе си. Под "сериозна" се разбира момиче-наследник на голяма банкерска, имотна или фармацевтична фамилия. Мадам Мулти, както е по-известна Дарина Павлова, обича да държи нещата в свои ръце и да управлява живота на близките си по същия начин, по който оперира с многобройните си бизнес начинания.

Дарина Павлова със сина си Илия-Калоян и дъщеря си Паола, която наскоро стана майка.

Разбира се, тя намира и време за пълноценна почивка и това лято избра луксозния курорт Бодрум за морската си ваканция. В Турция Павлова демонстрира завидна за нейните 61 години физика, която е плод на скъпи пластични операции при най-добрите хирурзи в света, както и на последните иновации в козметичната индустрия. За нея изрядният външен вид е важен, за да може да поддържа статуса си в средите, в които се движи.