Пари Сен Жермен представи Хакими

Мароканският национал преминаваза 60 млн. евро, а още 11 млн. Интер може да получи под формата на бонуси

Спорт
21:40 - 07 Юли 2021
3280
Пари Сен Жермен представи Хакими

Пари Сен Жермен обяви официално трансфера на защитника Ашраф Хакими от Интер. Мароканският национал преминава в Париж за 60 млн. евро, а още 11 млн. могат да се получат под формата на бонуси. 22-годишният футболист подписа договор за 5 години до 30 юни 2026 г.

"Днес изпитвам гордост. След Испания, Германия и Италия Пари Сен Жермен ми предложи възможност да открия нов шампионат с много престижни клубове. Нямам търпение да се запозная с новите си съотборници, да видя феновете и да преживея чувството да изляза на "Парк де Пренс". Споделям напълно амбициите на треньорския щаб и ще дам всичко от себе си да оправдая очакванията", коментира Хакими като играч на парижани.

"За нас е удоволствие да приветстваме Ашраф Хакими в Пари Сен Жермен. Такива попълнения като него показват нашите амбиции - продължаваме да градим нещо специално. Ашраф може да е само на 22 г., но вече се утвърди като един от най-талантливите халф-бекове в света. Знам, че Ашраф ще има фантастична кариера при нас и целият клуб му пожелава успех", допълни президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелайфи.