Паро Никодимов: ЦСКА игра бездушно, Бусато ни спаси срещу Арда

С такава игра титлата е мираж, твърди легендарният треньор на армейците

Спорт
12:47 - 29 Октомври 2023
1728
Паро Никодимов: ЦСКА игра бездушно, Бусато ни спаси срещу Арда

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира последния мач на тима - равенството 0:0 с Арда на "Българска армия". Той отличи единствено вратаря Густаво Бусато, който е спасил отбора от загуба.

"Не ми хареса мача. ЦСКА игра бездушно. Като домакин трябва да пресираш и мачкаш противника. Не се получиха нещата. Не бяха мобилизилани играчите. Трудно влязоха в срещата. Трябва да съжаляват за тези изпуснати три точки.

Лудогорец иска да им поднесат титлата на тепсия, а те не я искат. За съжаление така се получава. Публиката ги подкрепя и заради тях трябва да се хвърлиш и да печелиш. Нашата публика остана вярна. Независимо, че няма успехи. Феновете са зад отбора. Не мога да откроя някой освен Густаво Бусато, който спаси отбора.

Можеше Арда да спечели. Не може да нямаш две или три чисти положения в такава среща. Липсваха такива и мога да кажа, че продукцията беше слаба. Надявам се следващата среща да я вземат. Ако не се победи и във Велико Търново титлата може да стане мираж.

Няма да е лесно срещу Етър, защото и те са закъсали и им трябват точки. Ще бъде много труден мача, но трябва да се направи всичко възможно тези мачове да се взимат с лекога. Трябва да се работи в тази посока. Не мога от мача с Арда да похваля някого.

Може би само Бусато. Отпред пред него никой нищо не показа. Дано дойдат по-добри дни, за да ги хвалим играчите", заяви Никодимов.