Първи СНИМКИ от сватбата на Мика Стоичков

Tържеството бе през юли в Созопол и от него минаха около 40 дни

Нещо за четене
15:09 - 29 Август 2024
6178
Първи СНИМКИ от сватбата на Мика Стоичков

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, сподели за първи път снимки от сватбата си с Мартин Трайков. Тържеството бе през юли в Созопол и от него минаха около 40 дни. Тя изразява благодарността си към организаторите на сватбата.

„Благодарение на тях, нашият ден с Мартин беше наистина незабравим! Те успяха да превърнат мечтите ни в реалност, като обърнаха внимание на всеки малък детайл и се погрижиха да не спираме да се усмихваме! Не можем да не споменем и прекрасните ни кумове Мария и Милен Керемедчиеви – не съществуват по-добри кумове на тази планета!“ – пише Мика Стоичкова.

До този момент единственият знак в профилите на двамата младоженци за отминалата сватба бе снимка на Мартин от плажа в Слънчев бряг, където на ръката му виждаме брачна халка. „Съпруг сладък мой“ – коментира тогава Мика под кадъра.

„Благодарим и на всички наши гости, че бяха плътно до нас и направиха този ден още по-специален. Този ден ще остане в сърцата ни завинаги!“ – завършва посланието си Мика и поставя хаштаг #LOVEALWAYSWINS (Любовта винаги побеждава – бел.ред.).

На снимките виждаме арката с бели рози и масата, на която двойката се е подписала. Те са поставени на фона на красивата морска шир. На друг кадър Мика ни показва масата на младоженците, пищно украсена с бели рози и свещи. Виждаме и табелката с името на булката „Михаела Стоичкова Трайкова“. Засега тя не публикува снимки, от които да видим сватбената й рокля.