Първо в Lupa.bg: Абе, къде е Боби Михайлов?

Спорт
16:00 - 01 Март 2021
10811
Първо в Lupa.bg: Абе, къде е Боби Михайлов?

Бившият президент на БФС - Борислав Михайлов, е много зле здравословно, научи Lupa.bg. Един от героите на България от Световното първенство в САЩ през 1994 година има големи проблеми, причинени от прекомерната употреба на алкохол.

Не случайно, след като подаде оставка като лидер на българския футбол, той изчезна от полезрението на медиите и от доста време никой не е писал и не е говорил нищо за него. Много хора се питат иначе къде е Боби, но той на този етап си седи вкъщи и често прибягва да лекарски услуги, тъй като понякога здравословното му състояние рязко се влошавало.

Състоянието на черния дроб на Михайлов не е в добро състояние, а пораженията от високоградусните напитки са огромни. Бившият национален вратар е отслабнал доста през изминалите месеци. Близки до Боби твърдят, че има начален стадий на цироза, което го съсипва психически, а той трудно се удържал да не посегне към чашката.

Стражът, който на 12 февруари навърши 58 години, е решил да се откъсне от футбола и медийната суматоха, а депресията го съсипва допълнително.