Първо в Lupa.bg: Андреа си продупчи „кх-кх” след пиърсинг на ухото

Личности
15:20 - 08 Юни 2020
6947
Първо в Lupa.bg: Андреа си продупчи „кх-кх” след пиърсинг на ухото

Андреа се отдаде на телесни подобрения след гръмката раздяла с дългогодишния си любовник Кубрат Пулев. Преди ден фолк дивата се оставила в ръцете на един от най-желаните майстори на пиърсинга, за да продупчи интимните си органи, разузна Lupa.bg.

Андреа побърза да се похвали с цензурната част от манипулацията, при която на ухото й се появи поредната обеца. Русото изкушение обаче премълчава за последвалата интервенция, при която специална халка е поставена и на „малката Андреа”, отсече наш читател, запознат в детайли с битието на фолк певицата.

Към снимката от поставянето на обеца на ухото Андреа отправя послание на английски език: "The piscean age was and is about believing. The Aquarian age is about knowing. We have a choice between being foolishly misguided and wisely fed."

Т.е. "Възрастовата епоха беше и все още е относно вярата. Епохата на Водолея е за познанието. Имаме избор между това да бъдете безумно заблудени и разумно отегчени." Вероятно и този път миньончето говори за Кобрата с помощта на гугъл преводача.