Първо в Lupa.bg: Анита на Рачков се омъжи по катеричка (Снимки)

Блондинката каза "Да" на милионера Никълъс Стемпер

Нещо за четене
21:30 - 11 Април 2024
42114
Първо в Lupa.bg: Анита на Рачков се омъжи по катеричка (Снимки)

Анита Димитрова, по-известна като бившата на актьора Димитър Рачков, се омъжи за милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец. Булката пусна серия от снимки, на които е по сутиен, прозрачни гащи, почти показващи най-милото й, както и було, видя първо Lupa.bg.

Надяваме се, че това не е сватбеният тоалет на блондинката и тя няма да се появи почти чисто гола на сватбата си. Дори и плеймейтката Златка Райкова не се осмели да демонстрира булчинското си бельо, но Анита извади всичко на показ.

Близки до булката издават, че е много щастлива, че е намерила толкова богат и добър мъж като Нико. Разликата между двамата е 21 години, но младата Димитрова не се притеснява от този факт. Възрастовата й разлика с Рачков беше 27 години.

Младоженецът Никълъс Стемпер е шеф на огромна иновативна компания за здравеопазване. Той живее в Бостън, а се очаква тунингованата красавица да се премести в Щатите за постоянно, но след като получи виза.

46-годишният богаташ е роден в Делафилд – щата Уисконсин. Скоро след като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години ръководи водещата световна компания Sanofi.