Първо в Lupa.bg: Анита на Рачков се омъжва на 11 април

Тунингованата красавица е в трескава подготовка на венчавката, а причината за бързия подпис не е бременност, а американска виза за нашенката

Нещо за четене
12:00 - 08 Април 2024
7863
Първо в Lupa.bg: Анита на Рачков се омъжва на 11 април

Остават броени дни до сватбата на Анита Димитрова, която стана известна покрай връзката си с Димитър Рачков, научи Lupa.bg. Преди ден блондинката даде първото си интервю в подкаста NAYcast, където разкри, че ще се омъжи за милионера Никълъс Стемпер, по прякор Нико Еврика Бец, на 11 април. Тунингованата красавица е в трескава подготовка на венчавката, а причината за бързия подпис не е бременност, а американска виза за нашенката.

"В момента ни е много трудно, защото Нико има виза за България, която е само 90 дни. Аз нямам виза за САЩ. Заради това бързаме с брака, за да може да заживее заедно" - призна бившата на Рачков.

Хасковлийката разказа как се е запознала с бъдещия си мъж в бар в София, а по същото време е имала 2-месечна връзка с друг мъж, когото зарязала заради Стемпер, който е германец, но от дете живее в Америка. 

Блондинката сподели, че за първи път е видяла Рачков в Стара Загора, но тогава само са се засекли на паркинг в града. Месец по-късно са участвали заедно в клипа не на братя Аргирови, а на Дивна и Милко Калайджиев, към парчето "Пилето". Тогава Анита преследвала Рачков за снимка. След това потръгнал разговора и Димитър я поканил на среща. Дребният актьор веднага си паднал по силиконката, която тогава е била едва 19-годишна. Двамата изкараха заедно малко над 3 години. Анита намекна, че плановете за бъдещето им не съвпадали и най-вероятно е искала да има дете, а Рачков има един син и не иска повече наследници.

Анита и Рачков изкараха заедно над 3 години

"Парите са последното нещо, което гледах в Рачков" - заяви блондинката, която държи мъжът до нея да е успял, но има и други изисквания.