Първо в Lupa.bg: Анита смени Рачков с млад шампион по плуване

Красавицата е щастлива в обятията на Петър Маринов, който живее основно в Германия

Нещо за четене
20:00 - 05 Октомври 2023
11101
Първо в Lupa.bg: Анита смени Рачков с млад шампион по плуване

Бившата изгора на Димитър Рачков - знойната плеймейтка Анита, вече не крие заместника му в сърцето си. Блондинката за пръв път показа новия мъж до себе си на светско събитие в столицата преди две седмици, а после публикува и снимки с възлюбения си в социалните си мрежи.

Доскорошната годеница на комика е вече в обятията на младия шампион по плуване Петър Маринов, научи Lupa.bg. Младежът е родом от Сандански, но от зимата на 2018 г. тренира и живее в Германия. Професионалната му кариера се развивала стремглаво и жънел медал след медал от всевъзможни световни турнири и шампионати. Пред 2019-а например той става национален шампион на Германия.

Петър Маринов (в средата) през 2019 г., когато стана шампион по плуване на Германия в дисциплината 50 метра брус

Според запознати Петър и Анита се запознали в социалните мрежи през лятото, а връзката им била съвсем прясна. Няма и година след раздялата с Рачков, 27-годишната хубавица вече го е забравила напълно. В свое скорошно интервю пък той, без да споменава името й, намекна, че тя е единствената му голяма грешка в живота и единственият човек, за когото иначе безпогрешната му интуиция го е подвела. Според източници на Lupa.bg, Рачков бил много разочарован, когато разбрал, че въпреки че имат сериозна връзка, блондинката открито флиртува с други мъже, предимно по-млади от него. Това е разбираемо - той е на 51 години, а тя - едва на 25...

Актьорът и плеймейтката се разделиха през пролетта, след като в продължение на три години живяха на семейни начала в луксозната къща на Рачков край езерото Панчарево. Разлъката им хвърли в шок столичния хайлайф, защото месеци преди това актьорът твърдеше, че Анита е сродната му душа, имат планове за далечното бъдеще, мечтаят и работят за деца. До брак, сватба и наследници обаче така и не се стигна.

В средата на септември Митко навърши 51 години, но този път празнувал в тесен семеен и приятелски кръг. В свое скорошно интервю Рачков намекна, че не е сам, но не влезе в конкретика.

Не е ясно как ще се развие занапред любовта на Анита и Петър. Проблемът е, че мачото има солидна спортна кариера в Германия и не би искал да я зарязва. Тя обаче не била готова да зареже живота си в България и да се установи в Немско. Засега той лети почти всяка седмица до София, за да е с блондинката.

Хубавата Анита твърди, че отново е щастлива