Първо в Lupa.bg: Бившето гадже на Гери-Никол спи с любовница на Къро

Мартин смени "яката дупара" с бившата моделка Здравка Захова

Нещо за четене
15:46 - 28 Август 2023
9536
Първо в Lupa.bg: Бившето гадже на Гери-Никол спи с любовница на Къро

Бившата половинка на Гери-Никол е забил ново гадже. Красавецът Мартин обикаля софийските заведения в компанията на манекенката от близкото минало Здравка Захова, която бе спрягана за дългогодишна любовница на радстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро.

От няколко месеца Мартин и Здравка са неразделни и често са засичани в едни от най-актуалните барове в столицата. Наскоро двойката публикува в социалните мрежи и обща снимка, на която изобщо не крие близките си отношения.

Здравка Захова в годините, в които беше еротичен модел

Здравка Захова е един от популярните топмодели от близкото минало. Именно тогава се запознава и с убитата в ЮАР Мис България Гергана Кочанова. Здравка и жената на Къро стават близки покрай моделството, участват в редица фотосесии и ревюта, а общата работа ги превръща в близки приятелки, разказват запознати. Пътищата им се разделят, след като Гергана се жени за Къро и това слага край на кариерата й на модел.

Здравка с международни фенове

Според запознати, преди Гергана да омае мафиотския бос, именно Здравка е негова официална любовница. Моделката се запозната с Красимир Каменов, след като е повикана от него в резиденцията му на бул. "Пущкин". Според мълвата, срещите им се осъществявали срещу 1000 евро. Здравка обаче допуска грешката да докара при мафиота и своята приятелка Гергана. Босът си пада по приятелката и след време я прави своя официална метреса, а после и се жени за нея. Това обаче слага край на дружбата на Гергана и Здравка.

Захова става популярна като Българската Шакира - прозвище, което й е дадено заради буйната й къдрава коса и огнения натѝрел. Особена популярност придобива след еротичната си сесия за едно от известните у нас мъжки списания. Тогава и тарифата й скача драстично и провокира интереса на доста знакови богаташи "по света и у нас".

Името й попада в криминалните хроники, клед като баща й Милан Захов- Клюна е задържан при наркосделка с 5,5 кг канабис. Манекенката бе спрягана и за любовница на Стойчо Младенов –младши, както и на капитана на ФК "Барселона" Карлес Пуйол.

С Карлес Пуйол през 2009 г.