Първо в Lupa.bg: Бият шута на Попето!

Каруцарски псувни по адрес на треньора изяли главата на арогантния ветеран на Левски

Спорт
17:40 - 16 Май 2023
27542
Първо в Lupa.bg: Бият шута на Попето!

Дните на Ивелин Попов в Левски са преброени, а 35-годишният футболист по всичко личи, че е изиграл един от последните си мачове със синия екип. Бившият национал е в лют спор с треньора Елин Топузаков, а скандалът между двамата след края на мача с ЦСКА 1948 (2:2) последния кръг е капката, която преляла чашата и той ще бъде изгонен от "Герена", научи Lupa.bg.

Плеймейкърът на Левски скочил на наставника и помощниците му по време на двубоя в Бистрица, като той реагирал остро при смяната му и си позволил да нападне с реплики щаба.

"Нещастници, какви треньори сте вие?", изкрещял Попето към Топузаков и екипа му според някои медии, но Lupa.bg се добра до информация, че скандалът продължил и в съблекалнята, и то пред очите на всички съотборници на футболиста. Само бърза намеса от страна на играчи и треньори предотвратили ръкопашна схватка, а на каруцарските псувни били доста цветущи.

46-годишният Топчо поискал обяснение от страна на Попето, като софиянецът продължил да негодува и то на висок тон: "Селянин тъп, ти ли ще ми се правиш на шеф? Ходи си на село и не се връщай!", крещял с пяна на уста столичанинът по адрес на родения в Димитровград Топузаков, който от своя страна едва овладял нервите си, споделиха пред Lupa.bg близки до наставника на сините.

Топчо вече е имал разговор с Наско Сираков и Даниел Боримиров, които също дали ясно да се разбере, че няма да толерират неуважително поведение от футболистите към който и да е треньор. Двамата шефове застанали зад гърба на Елин Топузаков, който е гласен за ръководен пост след края на сезона, когато вече Левски ще има и нов треньор.

До момента през сезона 35-годишният Попов изигра 28 двубоя във всички турнири и вкара четири попадения. В дербито с ЦСКА изпусна дузпа, като тогава Топузаков пое вината за избора на изпълнител, а плеймейкърът, който беше набеден от феновете, че е изпълнил нарочно така наказателния удар, отговори, че той носи цялата отговорност.