Първо в Lupa.bg: Боби Михайлов бяга в чужбина

Новини
08:58 - 16 Октомври 2019
39075
Първо в Lupa.bg: Боби Михайлов бяга в чужбина

Подалият оставка вчера след 15 години начело на БФС президент Борислав Михайлов ще направи опит да се покрие в чужбина, докато върви разследването на спецпрокуратурата в подопечното му ведомство, научи Lupa.bg. Още снощи футболният апаратчик с фалшива коса е стегнал куфарите за размирна Турция.

Вместо да се насочи към някоя централноевропейска дестинация, бившият национален вратар възнамерява да пътува за Южната ни съседка, при това под доста плоския предлог, че иска да се възползва от свободното си време, за да нагледа общите инвестиции със сина си Николай Михайлов там.

Боби Перуката е пуснал всички възможни връзки, за да научи дали се готви негов арест. За момента е бил успокоен, че няма да му щракнат белезниците. Тази нощ обаче един от арестуваните футболни съдии се е разбрал със спецченгетата да даде показания срещу върхушката на БФС срещу имунитет.

Информацията бързо стигнала до Боби, който се готви за път, при това не със самолет, а с личния си автомобил, за да бъде засечен от журналисти и фенове на летището.

Бобката смята да пътува с джипа, с който нагло влизаше на пистата на Националния стадион