Първо в Lupa.bg: Чао, Ангелкова!

Новини
22:38 - 22 Юли 2020
11906
Първо в Lupa.bg: Чао, Ангелкова!

Не един, не двама, не трима, а поне петима министри ще бъдат сменени до дни от властта, научи сензационно Lupa.bg от достоверен правителствен източник. За това намекна по-рано днес в тв интервю и смятания за приближен до премиера Борисов политолог Георги Харизанов.

Както сайта ни пръв извести по обяд, със сигурност си заминава министъра на икономиката Емил Караниколов, който е в кабинета от квотата на "Атака". Той е бил уведомен лично от премиера Борисов днес, че ще трябва да си ходи. Караниколов е приел мотивите на министър-председателя.

Новината е, че със сигурност ще бъде отстранена и Николина Ангелкова. Министърът на туризма не успя да се справи с колосалните проблеми в ресора. Освен това тя е в открит конфликт с лидера на НФСБ Валери Симеонов, който на няколко пъти през годините вадеше компромати срещу нея. Ангелкова си отива именно по настояване на патриотите. Следващ министър на туризма още не е избран, почти сигурно е, че ще е от ГЕРБ.

Николина Агелкова е била уведомена по-рано днес, че ще бъде освободена. Тя приела вестта за уволнението си доста драматично, казват източници на Lupa.bg.

Кои други министри си отиват - четете изпреварващо в Lupa.bg