Първо в Lupa.bg: ЦСКА дава на съд наши медии, спира им акредитациите и иска титлата!

Прокуратурата да се самосезира и да разследва на мачовете на Лудогорец срещу Ботев Пд и Черно море, призова Стойчо Стоилов

Спорт
19:13 - 25 Май 2019
3356
Първо в Lupa.bg: ЦСКА дава на съд наши медии, спира им акредитациите и иска титлата!

Ръководството на ЦСКА ще вземе крути мерки срещу медиите, които си позволиха да обявят, че червените са уредили мача с Черно море (3:1).

Главният мениджър на армейците - Стойчо Стоилов, е от хората, които не си мълчат, когато има неправда и не пести време, за да изрази мнението си.

В официалния си профил във Фейсбук Стоилов заяви, че ЦСКА ще вземе мерки и за новия сезон няма да даде акредитации на три електронни медии, както и че клубът ще си потърси правата в съда.

Ето и какво написа Стойчо Стоилов, като публикуваме мнението му без редакторска намеса:

"Това е най-гнусната лъжа и долна манипулация на така наречените шампиони на клоаката, наречена БГ футбол! Да си оправдаят шпалири от отборите без чест се пускат такива материали в медийното пространство! На Блиц няма да се даде акредитация през следващият сезон за стадион "Българска армия!"

След като истината лъсна наяве и се доказа, че ЦСКА не е плащал на футболистите на Черно море да губят мача, ние като клуб ще предприемем съдебни действия и ще предявим финансови искове към сайтовете GONG.BG, BLITZ.BG и SPORTAL.BG за голословните и неоснователните, но умишлени нападки, обвинения и писаници срещу нас, с които урониха името и престижа на клуба ни. Ще сезираме ФИФА и УЕФА и призоваваме съответните институции и Прокуратура да се самосезират и направят разследване на мачовете на Разград срещу Ботев и Черно море!

Позволявам си да публикувам от този жълт сайт (б.а. - визира Спортал и статията, че футболистите на Черно море не са играли симулативно срещу ЦСКА) на моята стена, че това е единствената истина, която са публикували последните 3 години! И сега какво следва? Прокуратурата да влиза в двата клуба и да види защо се е играл мачът с юношите и титлата да идва на "Армията"! Само ЦСКА!"