Първо в Lupa.bg: Емануела се върна с подвита опашка при Мартин Елвиса

Скандалната фолк звезда пак се кротна при нотариуса

През ключалката
13:49 - 04 Юли 2019
30974
Първо в Lupa.bg: Емануела се върна с подвита опашка при Мартин Елвиса

Емануела и Мартин, известен като Елвиса, се събраха за пореден път. Фолк певицата сама се похвали с фотос с бившия-настоящия си. След многото разменени обиди, нападки и циркове, двамата отново са заедно и пак го играят щастлива двойка, видя Lupa.bg.

Хитовата изпълнителка е известна с бурния си любовен живот, не особено дългите си връзки и това, че винаги се връща при бившите си. След раздялата с всеки от мъжете си, силиконовата красавица обича да ги хули по медиите. Практика, която се повтаря всеки път, а след това следва отново събиране с тях.

Мартин е син на известния нотариус Мариета Николова и на шефа на КЗП Петко Николов. 35-годишният мъж има дете и се разведе с жена си заради атрактивната певица. Преди година той влезе във "ВИП Брадър" заедно с нея, за да я подкрепи в шоуто. Малко след това двойката се раздели.

Под фотоса на изпълнителката заваляха честитки, че отново са двойка с Елвиса, както и много сърца, но не липсваха и хапливи коментари. "Когато не можеш да се престрашиш да си хванеш нов, се връщаш при стария. Емануела - мъжемелачката е вече спомен!", написа почитател на брюнетката.