Първо в Lupa.bg: Ето ги новите 8 маски в "Маскираният певец" (снимки)

Нещо за четене
18:09 - 19 Септември 2019 (обновена)
29288
Първо в Lupa.bg: Ето ги новите 8 маски в "Маскираният певец" (снимки)

Тази събота в новото хитово шоу на Нова телевизия „Маскираният певец“ влизат останалите осем уникални участници, които ще събудят любопитството на зрителите. Те, заедно с  детективския панел, ще трябва да проследят уликите и изпълненията, за да се опитат да отгатнат кой се крие под маските. Първо Lupa.bg публикува снимките на новите маски, любезно предоставени от продуцентите на забавното шоу.

Шапката е стилна дама

Този път пред зрителите ще се вихрят още по-интригуващи маскирани знаменитости. Шапката, Пчелата, Коконата, Бухалът, Шотландецът, Гарванът (на снимката в заглавието), Пеперудата и Звездата са осемте интересни персонажи, които ще излязат в събота за първи път на сцената на завладяващото шоу. Дизайнерът на маските Кремена Халваджиян и нейният екип отново са надминали себе си при създаването на удивителните образи. Известните личности ще се борят за зрителския вот в съботната вечер с впечатляващи  изпълнения, уникални костюми и нови двубои. Очакват ни още улики, изненади и мистериозни моменти.

Припомняме, че първи шоуто напусна популярният кулинар Иван Звездев, който бе скрит под  маската на Пауна. Въпреки че Звездев получи най-нисък зрителски вот и бе отстранен от състезанието, остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да се гадаем кой се крие зад маската. 

Вторият епизод на "Маскираният певец" е тази събота от 20 часа.

Коконата вероятно е някоя примадона

Пчелата

Шотландецът е с доста нетипичен костюм

Пеперудата е загадъчна и ефирна

Звездата

Бухалът е особено страховит