Първо в Lupa.bg: Ето я бременната Златка Райкова (Снимка)

Годеникът на блондинката я издаде със снимка, където си личи заобленото коремче на плеймейтката

Нещо за четене
10:35 - 02 Декември 2022
11040
Първо в Lupa.bg: Ето я бременната Златка Райкова (Снимка)

Вече няма никакво съмнение, че Златка Райкова очаква дете от арменеца Карен Хачатрян. Годеникът на блондинката я издаде със снимка, където си личи заобленото коремче на плеймейтката, видя Lupa.bg.

Карен пусна стори как любимата му си почива на дивана в дома им, а ние забелязахме как черният потник е очертал бременните форми на изкусителката. Известно е, че Златка е много запалена по фитнеса и тренира 3-4 пъти седмично и имаше плосък корем, преди да зачене от арменеца. В последните няколко месеца блондинката не е качвала клипчета и снимки от залата, по разбираеми причини. Изкусителката обикновено крие корема си с широки суичъри и качва само подбрани кадри, но сега Карен я издаде. 

Вече си личи коремът на Златка

Близки на семейството пък разкриват, че Златка е 5-ти месец от своята бременност. Хачатрян и Райкова се сгодиха преди около месец, а тя разкри, че сватбата ще е догодина, явно след бебето.  

Златка и Карен

Припомняме, че Карен е на 27 години, но според Русата Залтка вече се чувствал готов за деца. Мис плеймейт вече има син от Благо Джизъса, който преди няколко месеца навърши 3 години. Блондинката признава, че арменецът се грижи за сина й като за собствено дете и с това я е спечелил.