Първо в Lupa.bg: Ева Веселинова заби нож в гърба на Гала

Блондинката се прехвърля в "Преди обед" по Би Ти Ви

Нещо за четене
20:34 - 31 Август 2023
152579
Първо в Lupa.bg: Ева Веселинова заби нож в гърба на Гала

Ева Веселинова заби нож в гърба на бившите си колеги от "На кафе", след като стана ясно, че се прехвърля в екипа на преките им конкуренти - предаването на Би Ти Ви "Преди обед". Бившата панелистка на Гала ще е новият коментатор в първата седмица на обновения сутрешен блок, обявиха днес от Би Ти Ви. Ева ще бъде в компанията на ергена Евгени Генчев.

Според източник на Lupa.bg, най-вероятно Веселинова ще остане трайно в екипа на "Преди обед". Планира се тя да има собствена рубрика. В зависимост от това какъв ще е рейтинга на предаването в първата седмица, в която тя се изявява, ще бъде определен и интензивитета на появата й на екран.

Ева Веселинова и Гала в доброто старо време, в което бяха колежки в "На кафе"

Решението да се премести в Би Ти Ви е свооеобразно отмъщение на Ева Веселинова. Блондинката бе доста разстроена, че е уволнена от "На кафе" преди няколко сезона, въпреки че публиката доста я харесваше. Тогава се заговори, че за отстраняването й ключова роля е изиграла Гала, която открито я недолюбвала. Водещата се притеснявала, че амбициозната репортерка на "Господари на ефира" в някакъв момент може да заеме мястото й и да стане титулярен водещ. Тогава тръгна и слуха, че мощното лансиране на Ева Веселинова в Нова се дължи на връзката й с тв продуцента Джуди Халваджиян, който по това време беше все още семеен. Разбира се, и двамата категорично отрекоха да имат каквито и да било отношения отвъд строго професионалните.

"Преди обед" се завръща в ефира на Би Ти Ви на 4 септември (понеделник) не само с Ева Веселинова като коментатор, но и с нов водещ – харизматичният актьор Петър Дочев. Сутрешното шоу на Би Ти Ви ще зарадва зрителите с ново по-просторно студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица. 

Деси Стоянова вече има нов партньор - актьора Петър Дочев