Първо в Lupa.bg: Георги Семерджиев поставен под „дискретно наблюдение“ през май (ДОКУМЕНТ)

Убиецът с джип за 200 000 лева е спрян от автопатрул за „беседа“, после го пуснали да си ходи

Куриози
17:39 - 06 Юли 2022
22446
Първо в Lupa.bg: Георги Семерджиев поставен под „дискретно наблюдение“ през май (ДОКУМЕНТ)

Убиецът на две млади жени в жестоката катастрофа на бул. „Черни връх“ Георги Семерджиев повече от месец преди мелето е бил поставен под „дискретно наблюдение“. Това научи Lupa.bg от отчет на МВР патрул, в който подробно се описва случката от края на май 2022 г.

В доклада до своите шефове полицаят пише, че застъпил на смяна в 19 ч. на 28 май (четвъртък). Около 3,50 ч. призори в петък ченгетата спират Георги Константинов Семерджиев на ул. „Богатица“ в кв. „Лозенец“.

В отчета по случая полицаят отбелязва, че е провел „беседа“ със Семерджиев, при която бил обявен за „дискретно наблюдение“.

В разговора с униформения служител криминално проявеният бивш футболист обяснява, че „пребивава в жилище на ул. „Горски пътник“ №49 и ни посочи паркиран автомобил ауди SQ 7, черен на цвят с рег. Номер АА АА 00 и ни представи копие на документ (за него). Проверката на Lupa.bg установи, че луксозният SUV струва над 200 000 лева.

Полицаят пише още, че Семерджиев обяснил как бил закупил автомивката в подземния паркинг на хотел „Маринела“ с вход откъм улица „Червена стена“.

„Горното за следене“ е сигнатурата под полицейския отчет. Което не помогна на двете млади жени, загинали в ламаринения ад, предизвикан от бившия ритнитопковец. Шофьорът е с отнета книжка, с 6 фиша и 50 наказателни постановления...

Пълният текст на доклада:

Докладвам Ви, че на 28.05.2022 г. за времето от 19 ч. до 07 ч.  бях назначен като АП 105

Пол. Спартак Чолаков по време на…..

Около 03:50 ч. при връщане към охраняемата зона, след обслужен сигнал в кв. Лозенец, на ул. Богатица, забелязахме лице от мъжки пол, което се насочи към ул. Бунтовник.

Същия беше спрян за проверка до № 80. Установихме лицето по лична карта като: Георги Константинов Семерджиев 860807****. След извършена справка в ОДЧ се установи, че същия има криминални регистрации по к. 3, 6, 8 и е обявен по чл. 36 ….. за дискретно наблюдение.

С лицето проведохме зашифрована беседа. При която ни заяви, че пребивава в жилище на ул. Горски пътник № 49 и ни посочи паркиран автомобил Ауди  SQ7, черен на цвят с рег. Номер АА АА 00 с немска регистрация в близост и ни предостави копие на документ за него. Заяви ни също, че е закупил автомивката в подземния паркинг на хотел Маринела с вход откъм ул. Червена Стена.