Първо в Lupa.bg: ГЕРБ гони Лъчезар Иванов?

Политика
18:04 - 20 Април 2020
60124
Първо в Lupa.bg: ГЕРБ гони Лъчезар Иванов?

Най-вероятно депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, чийто син се оказа третия пътник в скъпия джип, убил на пътя журналиста Милен Цветков, ще бъде отстранен от партията, научи Lupa.bg от свой източник в партийната централа.

Очаква се още утре сутринта Иванов, популярен с небляскавия си прякор Лъчо Мозъка, да бъде помолен да напусне парламентарната група на управляващите. Самият той не изразявал особена готовност да си подаде оставката и в разговор със свои колеги посочвал, че нямал никаква вина, тъй като повече от 10 години не общувал с наследника си. По думите му, за последно се е чувал със сина си пройдоха преди 3 години.

Както Lupa.bg разкри, синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги, е третият пътник в автомобила, блъснал Милен Цветков. Според наш източник, наследника на политика също е бил дрогиран. 

"Последният ни разговор беше преди 3 години, когато ме информира, че не живее в България. Винаги съм помагал на сина си, когото ме е търсил. Този път като родител, ако ме потърси, ще го посъветвам да съдейства и да понесе своята вина, ако има такава. Още веднъж поднасям съболезнования и моля медиите за разбиране към мен и новото ми семейство", заяви пред медиите Лъчезар Иванов.

Забъркването на името на депутат от ГЕРБ с трагедията обаче със сигурност ще нанесе сериозни имиджови щети на управляващите, без значение дали той е общувал със сина си или не. По тази причина почти 100% е сигурно, че до дни Лъчезар Иванов вече няма да е в парламента, пророкуват негови колеги от управляващата партия.