Първо в Lupa.bg: Геро сменя Рачков в „Капките”?

Личности
17:10 - 06 Януари 2021
5947
Първо в Lupa.bg: Геро сменя Рачков в „Капките”?

Комикът Герасим Георгиев - Геро може да смени Димитър Рачков като водещ в новия сезон на „Като две капки вода”, научи ексклузивно Lupa.bg от свой човек зад кулисите на шоуто. Новината, че Рачков твърдо отпада от екипа, не е вярна, преговорите продължават и в момента, нещата са 50 на 50, обясни запознатият с цялата драма наш читател.

В медиите днес плъзна информация, че едно от най-успешните забавни предавания на малкия екран ще се завърне тази пролет по Нова тв, но без Димитър Рачков като водещ.

Оказа се, че грешката е вярна - има вариант „Капките” да останат без едно от най-любимите си лица в комплект с Васил Василев - Зуека, но дали това наистина ще е стане, още е рано да се предвиди.

Според източника на Lupa.bg възможността шоуто отново да се води от бургазлията Рачков, е в сила точно толкова, колкото и той да бъде сменен от Геро.

Иначе в шоуто отново са поканени популярни български личности, които да пеят и да приличат досущ на световни звезди.

Тази пролет Нова тв ще пусне и 11-ия сезон на “Откраднат живот” - най-дълго излъчвания български сериал. Екипът му започна снимките по него още през декември, а в новите епизоди ще се завърнат обичаните актьори Мартина Вачкова, Владо Пенев, Наум Шопов и много вероятно, както и в предишните сезони, да има няколко гост-звезди.

Криминалната драма “Братя” с Калин Врачански също ще има продължение. Втори сезон бе предвиден с финала на първия, а работата по него предстои съвсем скоро.

Би Ти Ви също подготвя няколко български продукции.