Първо в Lupa.bg: Гонят Милин от "Фермата"

Иван напусна шоуто заради ударен шамар на Елизабет

През ключалката
21:00 - 17 Септември 2019 (обновена)
23041
Първо в Lupa.bg: Гонят Милин от "Фермата"

Тази вечер Иван Милин беше изгонен от риалити предаването "Фермата", научи първо Lupa.bg. Такова решение взеха продуцентите на шоуто, които трябваше да преценят дали мачото ще продължи в битката за голямата награда от 100 000 лева.

В предаването в понеделник вечерта хомофобът удари шамар на клетата Елизабет. Според йерархията в шоуто, Митко Димитров даде задача на Елизабет да изчисти шефската къща след едноседмичния престой вътре на Милин. Бети направи забележка на Милин, че цапа басейна с кални обувки, като в отговор получи редица обиди и шамар.

Елизабет понесе гнева на Милин

Ударът не бе сериозен, но е в нарушение с договорите на участниците. В крайна сметка Иван се извини на Елизабет, но трябваше да си стегне багажа и да излезе временно от фермата, докато от продукцията решат дали ще продължи участието си.

От предаването вече са решили, че не толерират агресията и Милин ще напусне шоуто тази вечер. Продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов бяха категорични, че насилието над жени не може да се толерира и затова бяха твърди в решението си, че трябва да се разделят с Милин.

Той от своя страна призна, че е посегнал на предишната си приятелка и това била причината да се разделят. Елизабет пък сподели, че може би сама си е виновна за шамара, но продуцентът Иван Христов контрира, че нито една дама не бива да си мисли подобни неща и никоя жена не заслужава да бъде бита.