Първо в Lupa.bg: Гонзо удря на камък с човек от щаба на Бербатов

Президентът на БФС иска Мишо Александров, но той не ще и да чуе за Иванов

Спорт
16:00 - 21 Март 2024
4691
Първо в Lupa.bg: Гонзо удря на камък с човек от щаба на Бербатов

Новият президент на БФС Георги Иванов продължава с опитите да гради мостове за обединение във футбола, но нещата не му се получават. Още един човек от щаба на Димитър Бербатов е отрязал мераците на Гонзо да работят заедно, научи Lupa.bg.

След конгреса на централата на 15 март Иванов отправи покана към Стилиян Петров, който рекордьорът ни по мачове с националната фланелка отхвърли веднага.

След избора на Футболист №1 на България Гонзо призна, че ще потърси връзка и със самия Димитър Бербатов, за да оправят заедно родния футбол, но лидерът по голове за националния отбор няма такива намерения, научи Lupa.bg. Самият Бербатов признал преди конгреса пред свои близки, че или ще е президент, или изобщо няма да се занимава. Точно и това е причината той да не отстъпи пред исканията на някои Стилиян Петров да бъде лицето.

Георги Иванов е пожелал технически директор и отговорник за националните отбори да бъде Михаил Александров. Юношата на ЦСКА и бивш футболист на Борусия Дортмунд и Лудогорец не иска да чуе за Гонзо и на този етап ще се отдаде на почивка и занимания в УЕФА.

Александров, който също беше част от щаба на Бербатов и няма намерение да предаде своя лидер, има диплома от УЕФА и завърши в централата обучение по футболен мениджмънт. Тези тапии са подтикнали Гонзо да иска Мишо Александров за свои заместник - пост, който той заемаше преди това.