Първо в Lupa.bg: Гущерова кръсти бебето на свекъра и свекървата

Плеймейтката избра името Анелия-Дoбромира за първородната си дъщеря

През ключалката
20:30 - 07 Април 2019
71487
Първо в Lupa.bg: Гущерова кръсти бебето на свекъра и свекървата

Светлана Василева е избрала името Анелия-Дoбромира за първородната си дъщеря. Плеймейтката е дала странното име на детето с цел да уважи свекъра и свекърва си, родителите на мъжа й Христиан, научи Lupa.bg.

В неделния ден брюнетката направи погача за 40-ия ден от раждането на малката принцеса, а приятелките й издадоха името на бебето. Майката на Христиан Гущеров се казва Анелия, а татко му - Добромир. За да няма сърдити и да се сближи и с двамата, Василева е кръстила детето си Анелия-Добромира.

Името предизвика голямо учудване сред почитателите й, защото първоначално бе обявила, че отрочето й ще носи името на татко си - Христиан. "Само и само да я приемат и да се подмаже и на двамата, заради това кръсти дъщеря си с толкова странно име, без да мисли, че утре ще й се подиграват", коментираха от обкръжението на красавицата.

Не е ясно как бабата и дядото приемат името на детето, още повече, че двамата са разведени от години и не общуват. Приятели на богаташкото семейство предполагат, че избора на име не е особено радушно приет от Анелия и Добромир, които не се радвали, че имената им отново ще са едно до друго, пък дори и покрай единственото им внуче.

Бебето се роди преждевременно и бе в кувьоз близо месец. Малката бе изписана едва преди 10 дни и оттогава бившата на футболиста Георги Иванов - Гонзо не може да се нарадва на отрочето си.

Плеймейтката спретна пищна погача за първородната си дъщеря