Първо в Lupa.bg: Интер показа как се прави - брандира си автобус за часове! (СНИМКИ)

Нерадзурите демострираха професионализъм, след като не си позволиха лукса да се движат у нас без возило с емблемата на клуба

Спорт
14:58 - 21 Февруари 2020
9047
Първо в Lupa.bg: Интер показа как се прави - брандира си автобус за часове! (СНИМКИ)

Ръководството на италианския Интер демонстрира висока класа на професионализъм, след като организира така нещата, че футболистите на тима да се придвижват из родните пътища с автобус, белязан с емблемата на клуба.

Возилото, марка Scania, беше брандирано в София само за 16 часа. Специализирана столична фирма се погрижи това да стане факт и представителите на италианския клуб да се чувстват комфортно у нас по време престоя си за гостуването на Лудогорец в Разград.

След като беше брандиран, автобусът потегли от София на 19 февруари, за да посрещне играчите на нерадзурите на летище "Варна", а на следващия ден да ги вози и до Разград, където се състоя сблъсъкът с орлите.

Интер спечели с 2:0, независимо че игра без голяма част от титулярите си.

"Горди сме, че изпълнихме един проект възложен ни от Интернационале. Автобусът, с който се вози италианският футболен клуб по време на престоя си в България, беше изработен за 16 часа", споделиха от фирмата изпълнител.