Първо в Lupa.bg: Ива Софиянска ражда трето Божковче

През ключалката
17:20 - 11 Септември 2020
12379
Първо в Lupa.bg: Ива Софиянска ражда трето Божковче

Снахата на издирвания по две дузини обвинения милиардер Васил Божков - Ива Софиянска, се е оттеглила от малкия екран не само заради враждата между работодателя си Кирил Домусчиев и мастития си тъст, но и по съвсем лични причини. В столичния хайлайф се шушука, че средната щерка на Стефан Софиянски е бременна за трети път от съпруга си Антон Божков, дочу Lupa.bg.

Брюнетката напусна тихомълком Нова телевизия без обяснения и от двете страни, но в обществото остана усещането, че причините са в задочната война на Черепа с братя Домусчиеви. Както е известно, хазартният бос се нахвърли върху собствениците на частния канал с обвинения, че се занимават с контрабанда и търговия с оръжие и наркотици, а бизнесът им се пази "с бухалки и вериги".

Наши източници обаче твърдят, че Ива бездруго е нямала намерение да подновява договора си с Нова, тъй като съпругът й Антон Божков е надул корема й за трети път. Синът на Черепа си е у дома, след като плати рекордна гаранция от 1 млн. лева. Той за първио път от години прекарвал толкова време с Ива, тъй като връзката им постоянно страдаше от факта, че Божков-младши движеше бизнеса на татко си в Англия. Така от дума на дума пак се стигнало до две чертички.

Рядка снимка на Ива с малката Мая и двете баби

През април 2013 г. двамата се сгодиха и се ожениха два месеца по-късно. Така две от най-известните фамилии в държавата - тази на експремиера и бивш кмет на София Стефан Софиянски и на най-богатия българин - Васил Божков, се сродиха.

Сватбата бе с много сериозни мерки за сигурност в столичния хотел “Шератон”. Младоженците събраха 300 близки и приятели. Специален гост на младото семейство бе Лили Иванова, която поздрави сватбарите. На 17 ноември същата година се появи дъщеричката Мая, кръстена на първата съпруга на Божков. През лятото на 2015 г. дойде и мъжко попълнение - Васил Божков 2.