Първо в Lupa.bg: Ивка Бейбе аут от „Игри на волята“

Виолета Стайкова сменя инфлуенсърката

Ексклузивно
14:21 - 05 Септември 2024
8114
Първо в Lupa.bg: Ивка Бейбе аут от „Игри на волята“

Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, няма да води тазгодишния подкаст на „Игри на волята“. От продукцията са решили да се лишат от брюнетката, а нейното място ще заеме Виолета Стайкова от предишния сезон на шоуто. Майката на Денислава вече е подписала договор с продукцията и очаква първите си тв изяви като водеща, научи Lupa.bg.

„След Игрите“ е официалният подкаст за ‚Игри на волята“, където се дават отговори на всички въпроси, които зрителите си задават - нагласени ли са игрите, гладуват ли наистина участниците и какво щяха да разкажат стените на Резиденцията, ако можеха да говорят?

Виолета Стайкова стана популярна след последния сезон на шоуто. Тя е на 48 години, от гр. София. От 24 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил. Собственик е на агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 милиона долара. Управлява над 60 служители. Дъщеря е на легендата на Левски - Стефан Стайков-Заека. Занимавала се е професионално с бодибилдинг. Дъщеря й е Денислава Велкова, която стана популярна първо в романтичното предаване „Един за друг“, а след това влезе в „Игрите“ заедно с майка си.