Първо в Lupa.bg: Изнасилената от Малък Тошко се омъжва за италианец

Ексклузивно
14:56 - 29 Октомври 2019
20301
Първо в Lupa.bg: Изнасилената от Малък Тошко се омъжва за италианец

Красавицата, заради която след 10 ноември Тодор Славков лежа цели 2 години в затвора – Мила Гешева, се е сгодила за италианец, научи Lupa.bg.

Хубавицата, която в първите години на демокрацията обвини в групово изнасилване внука на Тодор Живков и още двама негови приятели, се е сгодила за бизнесмена Ален Саудад Бланкаерт. Гешева е сключила годеж с него на 20 септември, а свабата е насочена за пролетта на идната 2020-а година. Двамата живеят в красивия швейцарски град Лугано. Вероятно сватбата ще е в Италия, откъдето е Ален.

Мила Гешева гони 50 години, но е все така обаятелна

Това ще е втори брак на Мила Гешева. Преди години дамата се омъжи за швейцарския бизнесмен Феличе Лепоро, но само 3 години по-късно се разведе.

В момента Мила Гешева има собствен бизнес. Изнасилената от Тодор Славков нашенка притежава 3 бутика за италианска мода в Лугано, както и малък аутлет център, където продава преоценени стоки. Бизнесът й върви добре, но уточнява, че не е милионерка, тъй като данъците са изключително високи. Казва, че е щастлива от живота си в уредената Швейцария и рядко си идва в България.

Близо 18 години се точи делото срещу Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата хубавица, станало на 10 юли 1988 г. Едва през 2005 г. съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са невинни, макар внукът на Тато да излежа близо две години в ареста. Повечето от 26-те свидетели по делото вече се преселиха в отвъдното. Загина и следователят Янко Димов, а зареждалият със свежа плът компанията на Тошко - Владо Пъпката, бе прегазен от кола.

Италианецът Ален Саудад Бланкаерт, с когото българката се е сгодила на 20 септември