Първо в Lupa.bg: Джени Суши съди Кобрата и за клевета?

Скандалната водеща нае адвокати у нас, събира публикации в български медии със скандални твърдения на Пулев за морала й

Новини
14:15 - 17 Април 2019
5326
Първо в Lupa.bg: Джени Суши съди Кобрата и за клевета?

Спонтанно намлясканата от Кубрат Пулев репортерка Джени Суши няма намерение да се задоволи с обезщетение от порядъка на 300 до 600 хил. долара за изцепката на нашия шампион. Г-ца Равало, както е истинското име на едрогърдата дама, подготвя и дело за клевета срещу боксьора, като тук Кобрата може вече наистина да „изгори” със сериозна сума.

Опитната адвокатка на Дженифър – Глория Олред, вече се е свързала с българска юридическа фирма, за да подготви материали за въпросния процес, научи първо Lupa.bg. Става въпрос за изказванията на Кубрат Пулев по адрес на Мис Суши, направени непосредствено след нейните първоначални обвинения. Тогава Кобрата каза: „Имам видеа, на които се вижда, че тя седи с нас в лобито на хотела до 5 сутринта, пиеше и да не казвам какво друго правеше в тоалетната. Просто предполагам, че са ѝ дали лош акъл, защото не ми се виждаше лошо момиче”, недвусмислено заяви Кобрата в нелеп опит да се защити след инцидента.

Според Глория Олред, думите на боксьора влизат в състав на престъпление, тъй като той без никакви доказателства инсинуира, че клиентката й употребява наркотици и демонстрира леко поведение, а намека за тоалетната бил повече от двусмислен. Българската кантора има за цел да събере колкото се може повече доказателства от нашенски медии, че Кубрат Пулев е казал точно тези думи и те са достигнали милионна аудитория. Освен това имало твърдения, чя тя проституира, за което също щяло да се търси отговорност. По този начин Джени Суши ще може да потърси наистина сериозно обезщетение.

„Казахме му да не се бута с тия клипчета и да си трае, но той не слуша. Американците не прощават такива неща. Сега си вкара жесток автогол”, коментираха ситуацията от щаба на шампиона.

В последните си медийни изяви Кубрат Пулев се извини на Джени и заяви, че изобщо не е подозирал, че я обижда. В началото той отказваше да се извини на скандалната дама.