Първо в Lupa.bg: Джино Бианкалана изневерил на лекарката?

Играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти отнемат царя - написа красивата Кристиана Канева

Нещо за четене
13:20 - 15 Юни 2023
14165
Първо в Lupa.bg: Джино Бианкалана изневерил на лекарката?

Джино Бианкалана май е изневерил на жена си Кристиана Канева. Това намекна самата лекарка, която написа в социалната мрежа – „играта свършва, когато царицата падне, не когато пешките ти отнемат царя”. Публикацията накара последователите й да се запитат дали риалити героят е сложил рога на красивата си половинка, която го дари с бебе преди няколко месеца, видя Lupa.bg.

Двамата се разделиха тихомълком преди около две седмици, като не спират да заливат социалните мрежи със снимки на любовна тематика. Кристиана го удари на живот и постоянно демонстрира колко добре си изкарва по почивки и момински партита. Тя дори започна да качва разголени и секси снимки, каквито преди никога не е публикувала. Явно иска да покаже на неверника какво е загубил.

Кристиана го раздава секси

Това не е първа раздяла за двойката. По време на 5-годишната си връзка те се събираха и разделяха няколко пъти, като всеки път триеха общите си фотоси и спираха да се следват в социалните мрежи.

Последователите на двойката се надяват брачната им криза да премине бързо, но част от тях не са големи оптимисти по отношение на светлото бъдеще на двойката.

Риалити звездата Джино се запозна с Кристиана в болницата, в която тя работи, преди около 5 години. Миналата година през август Бианкалана падна на колене пред брюнетката и й предложи брак в Чикаго. В същия ден двамата обявиха официално, че ще станат родители на момиченце, и спретнаха парти за разкриване на пола на бебето с розов дим. Малката Данаила се появи на бял свят на 25 януари, а преди раждането двамата сключиха тайно брак. Джино е бивш годеник на фолк певицата Джена, двамата дори бяха сгодени, но богаташът я хвана в изневяра и й би шута. След това фолкаджийката се взе с Малкия Канар и до ден днешен е щастлива с него.