Първо в Lupa.bg: Джино Бианкалана заборчля с над 600 бона и изчезна, изостави бебето и жена си

Победителят във "ВИП Брадър" окончателно е разделен с лекарката Кристиана, след като завлече десетки хора с крупни суми

Нещо за четене
21:52 - 22 Февруари 2024
16841
Първо в Lupa.bg: Джино Бианкалана заборчля с над 600 бона и изчезна, изостави бебето и жена си

Снимка на порасналата дъщеричка на Джино Бианкалана показа майката на момиченцето – Кристиана Канева. „Винаги съм искала диво дете, но чак толкова…“, пише бившата на Джино, а в коментарите нейни близки отбелязват, че това си е ген.

Както стана ясно, трикратният победител във "ВИП Брадър" и Кристиана вече не са заедно и дерматоложката сама отглежда детето си. Двамата с Бианкалана се раделиха преди няколко месеца, като според слуховете причината е изневяра от страна на мургавелкото, роден в ромско семейство с името Гино Ташев. Освен това Кристиана била стъписана от непрекъснатите афери, в които се забърква половинката й.

Майката Кристиана на първия рожден ден на бебето Данаила. Таткото не бе поканен

Малката Данаила наскоро навърши 1 годинка, която майка й отбеляза с грандиозно парти. На рождения ден таткото Джино не присъства.  Бианкалана изобщо не бил поканен като гост на партито, а и освен това се притеснявал да се появи, тъй като се страхувал, че ще срещне някои от кредиторите си, на които дължи огромни суми, твърдят запознати.

Според добре осведомени източници, брадърът е избягал в чужбина заради крупни борчове, достигащи над 600 000 лева, а майката на детето му Кристина Канева е отрязала всякаква връзка с него. От Джино напоследък се оплакаха десетки хора. Някои подозират, че той умишлено е натрупал дългове, като е заделял голяма част от парите, за да започне на чисто нов живот някъде по света. Не е ясно дали хитрия циганин е заминал отново за Америка.

Лекарката сега отглежда бебето Данаила с помощта на баща си Данаил и не разчитала дори на издръжка от страна на Джино. Тя е изтрила всичките им общи снимки от Инстаграма си, а Бианкалана, от своя страна, е премахнал профила си и е преминал в абсолютна нелегалност.