Първо в Lupa.bg: Каракачанов плаши Байрактаров с есемес

Политика
12:39 - 03 Май 2019
4977
Първо в Lupa.bg: Каракачанов плаши Байрактаров с есемес

"Не ви пожелавам с капута да ходите на същото „разкрасяване” като моето във Виена. Боклуци!" Това пише посред нощ силовото вице и министър на отбраната Каракачанов до бившия си колега Димитър Байрактаров!

Снимка на телефонния екран на водача на листата на партия „Презареди България” публикува Николай Бареков, който видимо се възмущава от заканата на военния министър.

„Според вас нормално ли е да се изразява така спрямо журналисти, евродепутат и кандидат за член на Европейския парламент един силов вицепремиер? Питам вас, питам шефа му Бойко Борисов. Има ли диктатура?, пита още Бареков.

Според него е недопустимо политик, който отговаря за армията и МВР да си изпуска нервите по подобен начин. И припомня, че Каракачанов е бивш агент на Държавна сигурност.

„Не го ли научиха доносника агент Иван поне да пази хладнокръвие”, възмущава се Бареков.

Потърсен за коментар на скандалния есемес, Каракачанов не вдигна телефона си, за да обясни какво го е провокирало да отправя среднощни заплахи към Димитър Байрактаров.

По отношение на случая с Виена най-вероятно военният министър има предвид, че малко преди Коледа самолетът му кацна аварийно в австрийската столица заради  спукано стъкло на кабината.

По-късно четете в Lupa.bg интервю на Димитър Байрактаров по темата, както и за неговите приоритети като кандидат-евродепутат.