Първо в Lupa.bg: Катя от "Ритон" показа секси "бомби" на Тасос (СНИМКИ)

През ключалката
09:41 - 17 Юни 2019
30298
Първо в Lupa.bg: Катя от "Ритон" показа секси "бомби" на Тасос (СНИМКИ)

Катя от Дует "Ритон" за пореден път демонстрира, че се гордее с визията си и с бюста си и пусна във фейсбук свои предизвикателни морски снимки, на които е в компанията на житейската и творческата си половинка Здравко Желязков. Двамата се похвалиха, че са на почивка с приятели на райския остров Тасос.

"Страхотно! С приятели е най-добре, в райско кътче на море - "Thassos Grand Resort". Фантастичен релакс!", написаха двамата певци в официалния си профил във фейсбук, придружавайки поста с любопитни снимки.

На една от тях Катя Михайлова с широкопола синя шапка е разпънала щастливо ръце в светлосинята вода, изпъчвайки още повече напред пищния си бюст, а Здравко нежно я е обхванал с ръце през кръста. Певицата обаче показва секси форми и на 61, на които биха завидели и 20-годишни момичета. Вече няколко десетилетия Катя приковава погледите към себе си освен с таланта си и с огромните си гърди.

Изпълнителите на "Джалма" очевидно се забавляват по време на морската си почивка, като се впускат да карат лодки, хапват рибни деликатеси, а Катя не пропуска да си сложи и палави ушички на главата.

Здравко не остава по-далеч от жена си, защото на 66 години също демонстрира стегнато тяло като на младеж. Двамата остават верни на стила си да се обличат в шарени, ексцентрични дрехи, а Катя не пропуска да покаже и голямата си колекция от шапки. На всяка от снимките тя е с различна капела - жълта, лилава, синя, сламена.

Снимки: Официална страница на
Дует "Ритон" във фейсбук