Първо в Lupa.bg: Кичка и Панайот се изпокараха жестоко за пари

Бодурова отстрани колегата си от концерта в Бургас, той отвръща, че имало "мижав интерес"

Култура
19:51 - 29 Юни 2022
11336
Първо в Lupa.bg: Кичка и Панайот се изпокараха жестоко за пари

На фона на разразилата се политическа криза, развода на Корнелия Нинова с Кирил Петков и изгонените 70 руски дипломати от страната, друг един скандал набира голяма скорост в социалните мрежи. Панайот Панайотов и Кичка Бодурова се скараха жестоко през фейсбук. Причина за скандала стана публикация на певеца в личния му профил, чрез която той уведомява феновете си, че няма да присъства на концерта на колежката си. Оказа се, че в основата на конфликта стоят пари.

Как започна всичко?

Днес следобед Панайот Панайотов оповести в социалната мрежа, че към спектакъла в Бургас няма интерес от страна на публиката, затова той няма да се появи на сцената в Летния театър. "Няма да пея на 11 юли в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове - извинявам се!", написа той.

От профила на Кичка Бодурова пък в коментарите се появи отговор: "Поради големите претенции на П.П. неговото участие беше отказано от организаторите. Концерт е почти продаден - много груб пост!". Постът е написан лично от Бодурова.

Според източник на Lupa.bg, в действителност са продадени почти 80% от билетите за спектакъла, така че думите на Панайот Панайотов наистина не отговарят на истината. Причината най-вероятно е спор за възнаграждението на изпълнителя на "Шопкиня". Според запознати, "момчето, което говори с морето" проявило претенции за прекалено висок хонорар, което вбесило колежката му и тя отменила участието. Твърди се, че Панайот настоявал за сумата от 1500 лева, която явно се е сторила твърде висока на естрадната изпълнителка, живееща в Америка и парадираща с висок стандарт на живот.

Само преди дни Кичка Бодурова препълни Летния театър във Варна с концерта си, така че интерес към спекталите й определено има

Панайот Панайотов обясни, че преди месец и половина получил покана за участие във въпросния концерт. Казал своите условия и Кичка Бодурова ги приела. Снощи, съвсем изненадващо, без да му се обади, а със съобщение във вайбър, тя му написала, че отказва участието му.

"Днес си направих труда да погледна скицата с продадените билети. Много малко бяха. Като не ми беше дадено обяснение, аз сам го потърсих и явно това е причината", обясни Панайот Панайотов. Той отказа да коментира какви са били финансовите им договорки.

Според запознати, след успеха на концерта си във Варна отпреди няколко дни, когато препълни Летния театър в морската столица, Кичка навярно е решила, че може и сама да продаде билетите за спектакъла в Бургас и няма нужда от колегата си. Затова и отменила ангажимента му. Подразнен, Панайот пък решил да си отмъсти, правейки внушения, че интереса към концерта е "мижав".

Изненадващо, в защита на Кичка Бодурова се включи Тони Димитрова, която от години е в открита медийна вражда със съгражданката си. "Панайоте, много недостойни думи и постъпка! Мъжете не правят така!", скастри го Тони Димитрова в социалните мрежи.