Първо в Lupa.bg: Кирил Домусчиев е заразеният с коронавирус милиардер

Шефът на КРИБ сам разкри, че е носител на Covid-19

Новини
17:56 - 17 Март 2020, Обновена на: 18:03 - 17 Март 2020
15541
Първо в Lupa.bg: Кирил Домусчиев е заразеният с коронавирус милиардер

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев е диагностицираният с коронавирус мултимилионер, за който по-рано днес първо Lupa.bg извести. Бизнесменът реши сам да разкрие това, за да спре разпространението на клюки. 50-годишният мултимилионер призна от официалните си профили във Фейсбук и Инстаграм, че е носител на Covid-19. Домусчиев е бил своевременно хоспитализиран.

"Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за covid-19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен! Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус", написа във Фейсбук собственикът на "Лудогорец". Идентично съобщение е постнал и в Инстаграм.

Както Lupa.bg пръв съобщи още в ранния следобед днес, Кирил Домусчиев е настанен в болница "Софиямед". Тя е отцепена от РЗИ и полицията. Съпругата му Кремена също е тествана за вируса. Нейният тест е отрицателен. Тя обаче е поставена под задължителна 14-дневна карантина