Първо в Lupa.bg: Коко Динев чака бебе от естрадна певица

Новата изгора на хазартния бос е 30-годишна брюнетка от Сандански

През ключалката
16:11 - 21 Март 2019
4859
Първо в Lupa.bg: Коко Динев чака бебе от естрадна певица

Коко Динев чака бебе. Бизнесменът е забелязан под ръка с бременна дама в столичния кв. „Лозенец” видимо доволен от живота, гръмнаха сайтове с афинитет към светските новини. Lupa.bg реши да провери информацията, че хазартният бос се готви да става татко за четвърти път.

От изтеклите до момента данни се знаеше, че жената до него е брюнетка, която била „обикновено момиче”, а не певица, каквато е традицията при Коко Динев.

Новината се оказа фалшива, поне в частта с пеенето, защото и новата любима на бизнесмена от ВИС отново има вземане-даване със сцената. Наш източник отсече, че красавицата до милионера е завършила естрадно пеене. Младата изгора на предприемача, набеден за „сериен осеменител на фолкпевици” обаче се заканила, че никога няма да пропее чалга, каквото правят предишните му жени – Емилия и Анелия.

До момента Коко Динев има три деца – 15-годишната Ивона от връзката му с Анелия, а от Емилия - син и дъщеря – Иван и Мира. Бебето, което се очаква да се появи в близките месеци, ще е №4 за бившия футболен бос.