Първо в Lupa.bg: Красен Кралев сменя Боби Михайлов начело на БФС

Новини
16:56 - 03 Юли 2019
9705
Първо в Lupa.bg: Красен Кралев сменя Боби Михайлов начело на БФС

Постоянните алкохолни изцепки и тоталният провал на националния отбор по футбол в крайна сметка ще струват поста на окопалия се от 15 години на върха на БФС Борислав Михайлов, научи Lupa.bg. Водещите ни футболни клубове, начело с Левски и ЦСКА, подготвят конгрес в началото на идната година, а техен фаворит за нов президент е спортният министър Красен Кралев.

Топката в момента е у варненския рекламен бос, с когото въпросът вече е бил обсъждан неофициално. Засега Кралев е уклончив с твърдението, че е поел сериозни ангажименти за административни и инфраструктурни проекти, които иска да завърши на настоящия си пост. Вероятно той ще изчака поне резултата от местните избори наесен, преди да се ангажира с положителен отговор.

Наш източник обаче заяви, че Кралев се е почувствал изключително поласкан от идеята и гледа в перспектива към съвместната ни кандидатура за домакинство на световното първенство през 2030 година заедно с Гърция, Сърбия и Румъния.

Иначе като алтернатива на министъра се спряга и името на бившия журналист Павел Колев, който дълги години работи в БФС под крилото на Боби Михайлов, преди наскоро да поеме шефски пост в столичния Левски.