Първо в Lupa.bg: Мощна буря попречи на Сашо Кадиев да хване самолета за България

Сатирата отмени тази вечер хитовия си спектакъл „Без задръжки“, билетите може да се презаверят за друго представление

Култура
12:53 - 10 Февруари 2020
5408
Първо в Lupa.bg: Мощна буря попречи на Сашо Кадиев да хване самолета за България

Мощната буря "Киара", която през уикенда удари Великобритания и Ирландия и предизвика истински транспортен хаос в Северозападна Европа, попречи и на популярния актьор и тв водещ Александър Кадиев да се качи на самолета и да се върне в България, научи Lupa.bg от близки до актьора.

В Обединеното кралство буреносните ветрове оставиха 62 хиляди домакинства без ток. Продължава да е в сила предупреждението за опасно време от сняг и проливен леден дъжд на Острова. На места, особено в крайбрежните райони, има големи наводнения. Отменени са стотици полети заради бурните ветрове със скорост от около 150 километра в час. Спрени са влаковете – не работят и фериботните връзки между Дувър и Кале.

"Киара" удари Западна Европа и предизвика транспортен хаос

В Северна Франция бе обявен оранжев код заради бурята, а хората бяха посъветвани да избягват крайбрежието заради високи приливни вълни. В Белгия също бе обявен оранжев код заради Киара. Стотици полети от и за летищата в Лондон, Брюксел, Франкфурт, Берлин, Мюнхен, Кьолн, Дюселдорф, Хановер, Амстердам бяха отменени.

В някои части на Западна Европа спряха и влаковете. Вчера и днес има десетки отменени полети от Летище "София" до Западна Европа.

Именно в такава страшна буря попаднал и любимецът на публиката, който още в края на миналата седмица замина в чужбина. Актьорът трябваше да се върне днес по обед с полет от Западна Европа и довечера да играе заедно с колегите си Стела Ганчева, Рада Кайрякова, Борислав Захариев и Стефан Попов хитовия спектакъл в Сатиричния театър "Без задръжки". За съжаление Сашо няма да успее да се прибере за представлението от 19 часа и затова то бе отменено. 

Сашо Кадиев и Боби Турбото в сцена от спектакъла "Без задръжки"

От Сатиричния театър официално обявиха тази сутрин, че поради технически причини спектакълът "Без задръжки" няма да се играе на 10 февруари 2020 г.

Всеки, който е закупил билет за представлението тази вечер до 24 февруари 2020 г., включително, може да презавери билетите си за някое от следващите представления на "Без задръжки", да презавери билетите си за друга постановка на Сатиричния театър от февруарската или мартенска програма на театъра или да поиска обратно парите си от касата на Сатирата. От театъра се извиниха за причиненото неудобство.

В предаването "Преди обед", в което Кадиев е водещ, все още се надяват той да успее да се прибере до утре сутринта и да седне на стола до Деси Стоянова. Тя вече два дни води сама и по план Сашо трябва утре да е на работа в телевизията. Твърде вероятно е обаче актьорът да не може да се качи на самолета и тази вечер заради урагана "Киара".